Advertisement

Can Yaman Diletta Leotta : Diletta Leotta E Can Yaman Aria Di Crisi Lui Sparisce Da Instagram E Lei Si Toglie L Anello Di Fidanzamento Corriere It - Ünlü spikerin can yaman ile verdiği bu pozu takipçilerinden 58 binden fazla beğeni aldı.

Can Yaman Diletta Leotta : Diletta Leotta E Can Yaman Aria Di Crisi Lui Sparisce Da Instagram E Lei Si Toglie L Anello Di Fidanzamento Corriere It - Ünlü spikerin can yaman ile verdiği bu pozu takipçilerinden 58 binden fazla beğeni aldı.. Çiftin samimi anlarını paparaziler yakalandı. İtalyan magazin dergisi 'chi'nin haberine göre de ikili epey bir yakınmış. Ünlü i̇talyan spor spikeri diletta leotta'ya evlilik teklifi eden can yaman cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yaman, 31, and leotta, 29, were snapped by paparazzi in rome and are understood to have enjoyed a romantic break together in the italian capital where the turkish film star was filming. Chi wrote on january 13:

İtalyan medyası tarafından can yaman'ın yeni sevgilisi diletta leotta ile ilgili çarpıcı bir haber ortaya atıldı. Şu an can yaman da diletta leotta da sessizliğini koruyor. Seni seviyorum, can. yazılı i̇talyanca sözleri roma'da uçurtmuştu. Diletta leotta da sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı. Oyunculuğundan çok özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen can 8,3 milyonluk hesabını geri açan can yaman, ortaya atılan iddialara adeta tokat gibi bir yanıt verdi.

Diletta Leotta E Can Yaman Sempre Piu Inseparabili La Nuova Foto
Diletta Leotta E Can Yaman Sempre Piu Inseparabili La Nuova Foto from images.vanityfair.it
Yaman ile leotta, i̇talya'nın roma kentindeki aşk yuvalarından mutluluk pozu verdi. #canyaman #daydreamer #dilettaleottacan yaman e diletta leotta sempre più vicini?spunta un altro particolare.il gesto di diletta leotta per can yaman.ecco. Can yaman'ın attığı fotoğraf sonrası iki saat içerisinde yaklaşık 500 binden fazla beğeni aldı. Ünlü spikerin can yaman ile verdiği bu pozu takipçilerinden 58 binden fazla beğeni aldı. Ünlü oyuncu can yaman, bir süredir aşk yaşadığı i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk pozunu instagram hesabından paylaştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen beraberlikte yeni gelişme. Dietta leotta, 1991 yılında hayata gözleri açtı. İtalya ve i̇spanya'da büyük bir hayran kitlesi bulunan can yaman geçtiğimiz haftalarda yeni projesi için bir i̇talyan yapım firmasıyla anlaşmaya varmıştı.

Ferzan özpetek'in yönettiği bir reklamı çekimi için i̇talya'da bulunan can yaman'ın, diletta leotta ile aynı otelde kaldığı ifade edildi.

Can yaman ile i̇talyan sevgilisi diletta leotta, capri adası'nda tatil yapıyor. İtalyan chi dergisi can yaman ve ünlü spor spikeri diletta leotta roma'daki otelde görüntüledi. Daha önce evinin soyulması ve zlatan i̇brahimoviç ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen diletta leotta, bu kez can yaman'a kancayı taktı. İşte diletta leotta ile ayrıldığı öne sürülen can. Can yaman ile diletta leotta aynı eve çıktı. Yaman ile leotta, i̇talya'nın roma kentindeki aşk yuvalarından mutluluk pozu verdi. Yönetmen ferzan özpetek'le bir reklam filmi için roma'da bulunan can yaman'ın 'güvenilir kaynaklara göre' diletta ile aynı otelde kaldığı biliniyor. Ünlü oyuncu can yaman, bir süredir aşk yaşadığı i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk pozunu instagram hesabından paylaştı. İtalyan aşkı diletta leotta'dan ayrıldığı iddia edilen can yaman'dan olay hamle! Rol aldığı dizilerle adını yurt dışında da duyuran can yaman, i̇talya'da geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Ünlü spikerin, geçtiğimiz nisan ayında sevgilisinin doğum günü kutlamasına ait fotoğrafı da hala instagram hesabında duruyor. İtalyan medyasında yer alan haberde; Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi ettiği spor spikeri sevgilisi diletta leottanın iş adamı ryan friedkin ile dudak dudağa fotoğraflarının ortaya çıkan can yamandan ilk hamle geldi.

Can yaman ve diletta leotta aşkı belgelendi! Diletta leotta'ya çiçekleri de can yaman'ın yolladığı öne sürülmüştü. İtalya'da doğan leotta, yaşamına da i̇talya'da devam etti. Şu an can yaman da diletta leotta da sessizliğini koruyor. Yaman'ın bu hamlesi, can yaman ile diletta leotta ayrıldı mı?

Italian Sports Announcer Diletta Leotta Caught With Turkish Actor Can Yaman Mbsoccerevents
Italian Sports Announcer Diletta Leotta Caught With Turkish Actor Can Yaman Mbsoccerevents from mbsoccerevents.com
İtalyan medyası tarafından can yaman'ın yeni sevgilisi diletta leotta ile ilgili çarpıcı bir haber ortaya atıldı. Diletta, odasına bırakılan çiçekleri sosyal medya. İşte diletta leotta ile ayrıldığı öne sürülen can. Can yaman, spor spikeri sevgilisi diletta leotta pozunu tehlikeli çift notuyla paylaştı. İtalyan chi dergisi can yaman ve ünlü spor spikeri diletta leotta roma'daki otelde görüntüledi. Kısa bir süre önce hakkında çıkan iddialar ilişkiyi sarstı olarak düşünüldü ancak ikili bu duruma açıklama yapmadan. Ünlü oyuncu can yaman, bir süredir aşk yaşadığı i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk pozunu instagram hesabından paylaştı. Can yaman'ın yeni aşkı ortaya çıktı 5 gündür oteldeler!

Ünlü oyuncu can yaman, bir süredir aşk yaşadığı i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk pozunu instagram hesabından paylaştı.

Can yaman'ın, ocak ayında ünlü spor spikeri diletta leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan medyası tarafından can yaman'ın yeni sevgilisi diletta leotta ile ilgili çarpıcı bir haber ortaya atıldı. Ünlü spikerin, geçtiğimiz nisan ayında sevgilisinin doğum günü kutlamasına ait fotoğrafı da hala instagram hesabında duruyor. Diletta leotta ve can yaman'ın yeni bir aşka yelken açtığı belirtildi. İşte diletta leotta ile ayrıldığı öne sürülen can. Diletta leotta'nın bir süredir boksör daniele scardina ile aşk yaşadığı biliniyordu. Oyuncu can yaman'ın aşk yaşadığı i̇talyan spor spikeri diletta leotta'nın, geçtiğimiz haftalarda i̇talyan milyarder ryan friedkin ile öpüştüğü fotoğraf ortaya çıkmış ve çiftin ihanet sonucu ayrıldığı iddia. Diletta, odasına bırakılan çiçekleri sosyal medya. İtalya'da doğan leotta, yaşamına da i̇talya'da devam etti. İtalya'nın ve avrupa'nın en ünlü spor spikerlerinden olan diletta leotta ile yakışıklı oyuncu can yaman'ın aşkı türkiye'de olduğu kadar i̇talya'da da gündemin ilk sıralarında yer. Seni seviyorum, can i̇talyanca yazılı pankartı saatlerce roma'da uçurmuştu. Diletta leotta, o süre zarfında çok korktuğunu belirterek, şantaj sırasında tehditlerden korktum, şaşkına döndüm. İtalyan güzel sunucunun eski sevgilisi daniele.

Seni seviyorum, can i̇talyanca yazılı pankartı saatlerce roma'da uçurmuştu. Denizin ve güneşin tadını çıkaran ikili, keyifli anlarını instagram hesaplarından paylaştı. İtalyan chi dergisi can yaman ve ünlü spor spikeri diletta leotta roma'daki otelde görüntüledi. Can yaman ve ünlü spor spikeri diletta leotta arasında yaşanan aşk görüntüleri i̇talya'yı salladı. İtalyan spor spikeri ise aldığı evlilik teklifi karşısında mutluluktan havalara uçmuştu.

Diletta Leotta Teases Her Peachy Derriere As Boyfriend Can Yaman Hugs Her For Easter Al Bawaba
Diletta Leotta Teases Her Peachy Derriere As Boyfriend Can Yaman Hugs Her For Easter Al Bawaba from www.albawaba.com
Açıklama yapıldığında haberimizde yer verilecektir. İtalyan spor spikeri ise aldığı evlilik teklifi karşısında mutluluktan havalara uçmuştu. Can yaman ve ünlü spor spikeri diletta leotta arasında yaşanan aşk görüntüleri i̇talya'yı salladı. İtalya'nın ve avrupa'nın en ünlü spor spikerlerinden olan diletta leotta ile yakışıklı oyuncu can yaman'ın aşkı türkiye'de olduğu kadar i̇talya'da da gündemin ilk sıralarında yer. Bu evlilik teklifinin ardından diletta leotta da bir sürpriz yaparak can yaman'a at. Can yaman'ın (31),ocak ayında ünlü spor spikeri diletta leotta (29) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Diletta leotta, paparazzilerin objektiflerine takılmalarının ardından sosyal medya hesabından ilk kez sevgilisi ile birlikte çekilen karesini yayınladı. Son dönemde i̇talyan spor spikeri diletta leotta ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen 31 yaşındaki can yaman, aktif olarak kullandığı instagram hesabını kapattı.

Oyunculuğundan çok özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen can 8,3 milyonluk hesabını geri açan can yaman, ortaya atılan iddialara adeta tokat gibi bir yanıt verdi.

Diletta leotta da sevgilisiyle aşk pozunu paylaştı. Dietta leotta, 1991 yılında hayata gözleri açtı. Yayınlanan haberde türk oyuncu can yaman ile diletta leotta roma'nın. #canyaman #daydreamer #dilettaleottacan yaman e diletta leotta sempre più vicini?spunta un altro particolare.il gesto di diletta leotta per can yaman.ecco. Can yaman'ın (31),ocak ayında ünlü spor spikeri diletta leotta (29) ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Erkenci kuş ile yurt dışına açılarak i̇talya'da büyük bir hayran kitlesine ulaşan can yaman'ın sosyal medya hesabını tamamen mi kapattığı ya da geçici bir süreç mi olduğu bilinmiyor. Yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen ünlü çift, yeni evlerine taşındı. Ünlü i̇talyan spor spikeri diletta leotta'ya evlilik teklifi eden can yaman cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, diletta benimle evlenir misin? İşte diletta leotta ile ayrıldığı öne sürülen can. Bu evlilik teklifinin ardından diletta leotta da bir sürpriz yaparak can yaman'a at. Ama hemen önceki davada bana yardım eden polis memurunu aradım ve. Ünlü oyuncu can yaman, bir süredir aşk yaşadığı i̇talyan sevgilisi diletta leotta ile ilk pozunu instagram hesabından paylaştı.

Açıklama yapıldığında haberimizde yer verilecektir can yaman. Şu an can yaman da diletta leotta da sessizliğini koruyor.

Posting Komentar

0 Komentar